25 aug: Gratis activiteit voor volwassenen en oudere kinderen: veegfeestje in Speeltuin ’t Raafje

Op 26/6 was het groot feest in Speeltuin 't RaafjeIn speeltuin ’t Raafje (Verlengde Hoogravenseweg) is het bij mooi weer altijd goed toeven (en met name bij het jaarlijkse buurtfeest, zie hier.) Op woensdag 25 augustus vanaf 14.00 (tot ongeveer 16.00 uur) is er weer een leuke activiteit; dan speciaal voor volwassenen en oudere kinderen: een gemoedelijk veegfeest met gratis koffie, thee & koek, waarvoor u niet eens zelf een bezem hoeft mee te nemen!
Barbara, Christel en Natasja
van Werkgroep t Raafje schreven het volgende: “Hallo buurtbewoners! Morgen, woensdag 25 augustus, is er weer een veegmiddag in ’t Raafje. Wij zullen ervoor zorgen dat de spullen om 14.00u klaar staan.Kunnen we rekenen op jullie hulp? We weten dat het kort dag is, maar wellicht wordt het dan niet vergeten. Helaas is de ervaring dat er maar weinig mensen bereid zijn om even een handje te helpen. Echter, met z’n drietjes zijn we niet in staat om ’t Raafje zo schoon te maken als we zouden willen. Dat betekent dat onze geliefde speelplaats steeds een beetje vuiler zou worden..Hartelijke groeten, Werkgroep t Raafje”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten