Vliegtuigstoelen op straat: gezelligheid bij heropening Caribbean Service (update)

 

Dansen bij Caribbean service: Irma Panka als IndiaanseCaribbean Service-mederkster Kyeiwa in het vernieuwde interieurEn zo kreeg de Detmoldstraat ter hoogte van nummer 11 (vlak om de hoek bij de Plusmarkt) die zaterdagmiddag 21 augustus een Surinaams sfeertje. Vanwege de feestelijke heropening  van Reisbureau Caribbean Service, na een verbouwing (zie ook hier), klonken er Surinaamse klanken. (Kaseko? Het klonk in ieder geval ongeveer zoals dit.) Aan de gevel buiten hingen ouderwetse schoollandkaarten van Suriname en Zuid Amerika en een spandoek (“Welkom in ons reisbureau”). Er stonden luxe vliegtuigstoelen op straat, die zo lekker zaten, dat je bijna meteen een vliegreisje ging boeken om later nog eens een keer zo lekker te kunnen zitten… Ondertussen kon je schaafijs krijgen uit een fraai beschilderd ijskraampje, en hapjes en drankjes; bijvoorbeeld van bedrijfsleidster Irma Panka zelf, die zich voor de gelegenheid als indiaanse had uitgedost. Het was een vrolijke boel, en gedanst werd er ook nog. (Foto’s van Ted van Arnhem).
Hieronder ook nog een (een later binnengekomen) verslag van Irma en (collega/dochter) Deborah zelf: 

   Het schaafijs smaakte en de vliegtuigstoelen zaten heerlijkBenen los
“Onze DJ heeft ervoor gezorgd dat de benen zowel buiten als binnen af en toe losgegooid werden! Een deel van de Surinaamse zanggroep Bromtyi Djari is in klederdracht gekomen en hebben voor ons gezongen…Omdat dit de begin-foto’s zijn (bij dit bericht, -red.), lijkt het alsof er niet veel mensen zijn geweest…maar dat was ècht ff anders!  We waren verrast met bezoek Voor de inwendige mens werd goed gezorgdvan klanten uit Brabant en Arnhem!
Ook waren wij natuurlijk erg blij met het bezoek van de buurtbewoners die langs zijn geweest. Grappig was die bijna 90 jarige mevrouw met haar rollator, (zie vliegtuigstoel met hand in de lucht om te proosten) die met alles vrolijk meedeed! Een Marokkaanse jongen had ook gauw in de gaten dat er gratis drank werd verdeeld en kwam tot 2 keer toe vragen of hij een blikje cola mocht! En weg was ie weer op zijn fiets!  Leuk toch…

De powerpoint-presentatie over Suriname van Kyeiwa moest het met wat minder doen vanwege het mooie weer (teveel licht!). De Marokko- rondreis die Tijani prachtig presenteerde oogstte Inzegening reisbureau door Irmagenoeg aandacht en aanmeldingen. We zijn bedolven onder de bloemen en het kantoor (plus thuis!) zit vol met bloemen!!
We kijken met plezier terug op een supergezellig feest en zeeer geslaagde open dag! Heel veel dank aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken !! En iedereen is nog steeds welkom om ons mooie kantoor te komen bewonderen!!
Lieve groetjes, Irma & Deborah”CarbServIrmaPankaCloseUp2

Gezelligheid naast de kaart van Suriname (r.)Reisbureau-collega's (en dochter & moeder) Deborah & Irma
Feest in de Detmoldstraat

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten