Stuiterende kinderen in springkasteel naast Sporthal Hoograven

FundaySundaySpiderman_UitsnedeFundaySunday (22/8/2010)Op de zonnige zondagmiddag 22 augustus was het ‘FundaySunday‘ op het grasveld naast Sporthal Hoograven; een buurtfeestje voor kinderen, georganiseerd door (leden van) de Central City Church. Speciale gast Spiderman was ook van partij. Althans, er werd ook gefluisterd dat het gewoon een kind was die als zodanig was geschminkt.
Naast schminken, werd er tevens gekleurd, geknutseld en gevoetbald. Op het veldje stond ook een springkussenkasteel waarop kinderen enthousiast op en neer stuiterden. Aan een tafel maakten prinsessen hun eigen armbandjes en dinosaurussen en vlinders zaten op een kleed aandachtig naar een poppenshow te kijken. (Méér foto’s van dit ‘KidsEvent’ vindt u, onderaan op de webpagina:hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten