Bestemmingsplan tramlijn CS-Station Vaartsche Rijn (2015)-Uithof ter inzage

Tram_en_HalteHet op 29 juni 2010 door de raad gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan HOV om de Zuid en het daarbij behorende vaststellingsbesluit ligt ter inzage voor eventuele bezwaren en ter bewondering . Het bestemmingsplan maakt de aanleg van een groot deel van de toekomstige trambaan van het Centraal Station richting De Uithof mogelijk.
Het bestemmingsplan loopt vanaf de Adema van Scheltemabaan parallel aan het spoor, langs de Vaartsestraat, Wester- en Oosterkade, de Pelikaanstraat, de Algemene begraafplaats Soestbergen, het Oude Houtensepad, de Algemene begraafplaats Kovelswade en Lunet II. Vervolgens loopt het traject na de onderdoorgang met de Waterlinieweg langs het spoor om daarna via een bocht naar links op de Laan van Maarschalkerweerd aan te haken. Vanaf hier loopt de trambaan via de Herculeslaan (Stadion Galgenwaard) naar de Weg tot de Wetenschap en eindigt bij De Uithof.

TramConexxionBurgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 19 augustus 2010 gedurende zes weken het genoemde bestemmingsplan HOV om de Zuid voor een ieder ter inzage ligt: Zie voor nadere details en allerlei downloads van en omtrent het plan: hier.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten