Feestelijke heropening (21/8) reisbureau met brassband, Surinaamse hapjes en schaafijs

Echte vliegtuigstoelen voor een projectie een vliegtuiginterieur bij Reisbureau Caribbean ServiceSurinaamse hapjesAlweer 24 jaar is Reisbureau Caribbean Service aan de Detmoldstraat 11 gevestigd. Irma Panka, haar jongste dochter Deborah en medewerkster Kyeiwa, zitten daar naast elkaar klaar om uw vluchten naar Suriname, de Antillen en andere exotische bestemmingen te boeken. Maar u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Europese stedentrips of treinreizen of voor zee- en luchtvracht versturen of geld via Western Union.
Binnenkort ontvangen de dames u in een spiksplinternieuw interieur in het (bedrijfsverzamel)gebouw (waarin o.a. ook een kapper, een garage en een naaiatelier zijn gevestigd), dat helemaal verbouwd is. Dat die verbouwing  langer heeft geduurd dan gepland was mag de komende pret niet drukken. Die pret is de feestelijke (her)opening van Caribbean Service op 21 augustus van 13.00 tot 17.00 uur (terwijl het reisbureau tot aan die datum overigens niet gesloten is). Dit wordt gevierd met een tent op de stoep, live-muziek door een brassband, Surinaamse hapjes en dito schaafijs. Iedereen is welkom.

Palmenstrand op de wand bij Carribbean ServiceBedrijfsverzamelgebouw Detmoldstraat 11 Dan kan men dus tevens de nieuwe inrichting van de knusse reiswinkel bewonderen. Omdat Irma Panka “helemaal gek” is van vliegmachines heeft ze o.a. gekozen voor een ‘behangetje’ met daarop een levensgroot vliegtuiginterieur. Een enorme afbeelding van een goudgeel palmenstrand zal wellicht eveneens reislustprikkelend werken.

Schaafijs in Paramaribo; binnenkort op de Detmoldstraat. (Foto: Paul Faber)

(De foto hierboven komt uit het boek “Schaafijs en wilde bussen“)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten