Kinderen met of zonder handicap: samen spelen op Nieuw Rotsoord (22/8)

Jochie en kanarie's Aan de overkant achter en tussen bomen ligt de DierenweideZeepbaan, trommelen,  hindernisbaanestafetteeen clown die met de kinderen ballonnen maakt  en tot slot disco!  Als het weer goed is komen de kinderen, met vaders of oma’s, vanzelf wel naar Dierenweide Nieuw Rotsoord. Maar op zondag 22 augustus is er een speciaal speelfeest: Want Stichting MEE en  Portes en Nieuw Rotsoord organiseren dan van 13.00 – 17.00 uur activiteiten voor kinderen met en zonder beperking in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud op het terrein van Nieuw Rotsoord. Er kunnen maximaal 40 kinderen deelnemen.
De kinderen worden ingedeeld in groepen en doen ieder half uur een andere activiteit. Iedere groep kan punten verdienen door bijvoorbeeld goed samen te werken. Aan het einde van de middag, als alle activiteiten zijn gedaan, zal er een winnende groep zijn. Deze groep zal een extra prijs krijgen die tijdens de gezamenlijke slotdisco zal worden uitgereikt.

Alle kinderen, met en zonder beperking, die het leuk om zondag 22 augustus mee te doen aan een leuke dag bij Rotsoord zijn van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden: Rengin Arici of Megan Deenen 030 26422 00 of rarici@mee-ugv.nl / mdeenen@mee-ugv.nl.
(Bekijk ook de flyer.)
  SpelenRotsoorflyer1SpelenRotsoorflyer2SpelenRotsoorflyer3

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten