Zonnige Summer Darkness

Zonnig Darkness-meisje

Ze fladderen langs de grachten tot en met Tivoli de Helling en schijnen zich thuis te voelen in de sferen van de Duistere Middeleeuwen en twitter(d)en er ondertussen op los. De media gebruikten clichés als “Utrecht kleurt zwart”, maar ondertussen schijnt het zonnetje weldadig en is het vrolijkheid troef. De adepten van Summer Darkness houden van gezellige verkleedpartijen (van vampierachtige pierlala’s tot  felgekleurde lolita’s) en swingen op  underground- & gothic-muziek (en daar kan van alles onder vallen). Het Summer Darkness-festival met tal van actitiviteiten (muziek is bijna bijzaak) duurt tot en met zondag 15 augustus. Wat een feest!

Share photos on twitter with Twitpic

  

Deze charmante dame verwacht ik dit jaar zeker op Summe... on Twitpic

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten