Babybezorging door raamooievaar

Komkommertijd: de juiste tijd!raamooievaar1

De onvolprezen website DNU.nu (‘De Nieuwe Utrechter’) bracht onlangs een ‘redactioneel grapje’ over een ‘waanzinnige uiting van pril babygeluk‘: het fenomeen raamooievaar. Die zie je dus in Tolsteeg, Hoograven en Bokkenbuurt ook (-wie heeft ze ooit verzonnen?-), maar we wisten niet dat dat nieuws was. Als je bijna bevallen gaat,  koop of huur je een ooievaar, die je, als het zover is, dwars door je ruit laat vliegen.. Logisch toch?


Raamooievaar3Raamooievaar5Raamooievaar7raambaby

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten