Dzień Dobry obchodzi 28 sierpnia swoje 1 urodziny!

Dzień Dobry: Poolse delicatessen op Smaragdplein 245Huh? Wat staat er nou weer in de (Poolstalige) kop hierboven? Welnu, heel eenvoudig: dat (de Poolse winkel, ofwel: sklep Polski) Dzień Dobry -betekent: ‘goedendag”- (op het Smaragdplein 245) op 28 augustus (alweer) één jaar oud is.

Dat gaat uiteraard gevierd worden; met live Poolse muziek en lekkere Poolse hapjes en drankjes én een loterij. (Op 28 augustus, 14.30 uur, worden de winnende lotnummers getrokken van de gratis loten, die vanaf 16 augustus gratis verstrekt worden bij elke besteding van € 10 bij Dzień Dobry.)
Zie hieronder ook de flyers in het Nederlands én het Pools.
(Zie tevens: hier)
Dzień Dobry-flyer (Nederlands)Dzień Dobry-flyer (Polski)Artikel (uit 2009) over Dzień Dobry in Wijkkrant Aanzet

1

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten