Medewerker restaurant verliest tanden door agressieve klanten

Plaats des onheils: Mr. Shi (nochthans een meestal prettig restaurant met een 'snel'- en luxer gedeelte)Twee mannen kregen op dinsdagavond 10 augustus mot met een andere man en vervolgens met meerdere medewerkers van Chinees restaurant Mr Shi (Lunetten), waarbij rake klappen vielen. Rond 22.40 uur liepen de twee mannen het wokrestaurant Mr Shi aan de Amerongseberg (bij de Lunettenbaan) binnen en deden een bestelling. Kort daarna kwam een andere man binnen en er ontstond een ruzie tussen hem en de twee.
Personeelsleden kwamen tussenbeiden, maar vervolgens werden die de klos van de agressie van het opgefokte tweetal. Daarbij werden vier medewerkers geslagen. Vervolgens gingen de twee verdachten ervandoor. Eén van de slachtoffers raakte enkele tanden kwijt.
Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse en gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten, maar die  werden niet meer gevonden. De medewerkers, mannen en vrouwen tussen de 22 en 36 jaar oud, deden aangifte van mishandeling.
Signalementen:….

De verdachten reden in een witte auto, klein model (mogelijk Ford Fiesta of Opel Corsa)
1)      Donkergetinte man, lange dreadlocks tot over de schouders, dun zwart snorretje, grijs T-shirt met korte mouwen en een print op de borst, blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen met witte veters.
2)      Donkergetinte man, lange dreadlocks tot op zijn schouders, blauw T-shirt met korte mouwen en witte print op de borst. Hij had meerdere tatoeages op beide onderarmen. Hij droeg een donkere baseballcap van het merk Era met witte letter op de voorkant, donkerblauwe spijkerbroek en lichte sportschoenen.

Aan getuigen en aan mensen die menen de verdachte te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Utrecht stad op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten