24/7: Scootmobieltoertocht de Turbo’s (vertrek vanaf Woonzorgcentrum Tolsteeg, Saffierlaan 10)

Turbo's in het parkDe Turbo’s, toertochtclub voor sportieve scootmobielers uit Hoograven en Lunetten, hebben al een paar leuke tripjes gedaan. Zaterdag 24 juli is er weer een (zie: hier).
U kunt zich opgeven via: l.haarman@portes.nl, telefoon:  (030)2667764 of  deturbos@windowslive.nl.

Onlangs meldde de website van de Turbo’s dat wijkwethouder Frits Lintmeijer heeft toegezegd dat hij bij de scootmobieltoertocht van 4 september gaat meerijden als fietsbegeleider. (Deze tocht werd later helaas door omstandigheden afgelast)

 

 

Een fiets heeft Wethouder Frits alDan moet Frits dus, net als de andere (voor de veiligheid belangrijke) begeleiders een geel hesje aantrekken. Tenzij hij héél enthousiast wordt is Lintmeijers deelname éénmalig. Wilt u zelf het nuttige (veiligheid voor de scootmobielers) met het aangename (leuk tochtje) verenigingen? Laat u dan zelf ook op de lijst van (soms of vaker) beschikbare fietsbegeleiders* zetten via 030-2667764 of bovenstaande emailadressen.  

Fietsbegeleider Scootmobieltocht

De volgende toertochten zijn (onder voorbehoud) op: 
zaterdag 7 augustus (‘Betuwe-route’)
zaterdag 14 augustus; 
zaterdag 21 augustus
zaterdag 28 augustus; 
zaterdag 4 september (mét wethouder dus);  
zaterdag 18 september,
zaterdag 25 september,
zaterdag 2 oktober.
(Zie ook: hier)

Uit de Nieuwsbrief van de Turbo’s nog het volgende: “NB. We rijden niet meer op woensdagen, alleen nog op de zaterdagen. Met erg slecht weer gaat de toertocht niet door. Met extreme hitte verplaatsen wij deze naar de ochtend”. 

Turbo's en fietsbegeleiders tijdens de warme doch geslaagde tocht van 10 juli 2010

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten