Militairen reanimeren man met hartstilstand op de Merwedekade

Adequate reanimatie kan levens reddenMilitairen zijn er op 21/7 in geslaagd het leven van een man met een hartstilstand te redden door middel van reanimatie. Via 112  kregen  politie en ambulance de melding dat een man in een huis aan de Merwedekade onwel geworden was. Twee toevallig passerende sportende militairen van de Knoopkazerne waren door een buurvrouw te hulp geroepen. Zij gingen de man onmiddellijk reanimeren. Met goed resultaat, want de man werd zelfstandig ademend en met hartslag per ambulance naar het UMC in de Uithof gebracht. De ambulance-broeders prezen de militairen voor hun snelle en kordate optreden waarmee ze wellicht het leven van de man gered hebben.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten