‘Ontmoet Hoograven’: het mobiele hart van uw evenement

Ontmoet Hoograven met Mobiele KeukenMobiele Keuken 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een straatfeest of een kookfestijn in de buitenlucht organiseren in de wijk Hoograven? De mobiele keuken ‘Ontmoet Hoograven’ staat tot uw beschikking!

‘Ontmoet Hoograven’ is een volledig ingerichte mobiele keuken met meubilair en partytenten. Wijkbewoners, verenigingen, instellingen en ondernemers kunnen de keuken en toebehoren gebruiken bij evenementen in Hoograven. Bijvoorbeeld bij uw straatfeest, maar ‘Ontmoet Hoograven’ is ook heel geschikt voor een werklunch in de buitenlucht, open dag, relatieborrel of themamiddag die afgesloten wordt met een hapje en een drankje.

 

Kinderen in de weer met de Mobiele keuken

‘Ontmoet Hoograven’ bestaat uit:
1 mobiel keukenblok met koelkast, spoelbak en boiler
1 mobiel kookeiland met 5 kookplaten en een oven
2 werktafels
3 makkelijk opzetbare partytenten, die ook aan elkaar 
   te bevestigen zijn
3 opklapbare eettafels met 6 banken
4 opbergkisten met kookgerei
1 opbergkist met ondersteunend materiaal.
Alle materialen zitten in een overdekte aanhangwagen en zijn daarom makkelijk te vervoeren.

‘Ontmoet Hoograven’ wordt beheerd door de Doe Mee-winkel Hoograven en kan tegen geringe kosten gehuurd worden. U kunt de aanhangwagen met keuken en toebehoren zelf afhalen en terugbrengen. We kunnen ‘Ontmoet Hoograven’ ook bij u afleveren en – als u dat wilt – installeren en bemensen. Neem contact met ons op over de voorwaarden en kosten.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u een e-mail sturen naar doemeehoograven@uw.nl. U kunt ook bellen naar het telefoonnummer 030-2391500.

Bekijk ook de flyer van ‘Ontmoet Hoograven’, met daarin een aantal foto’s. 
‘Ontmoet Hoograven’ is één van de Briljante Ideeën en is mogelijk gemaakt door het wijkactieplan ‘Hoograven in de lift’.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten