Stekker Fest (14/8) naar Transwijk

Stekker Fest 2010 naar park TranswijkEr is een nieuwe locatie gevonden  voor het Stekker Fest. Dit festival met electronica-muziek stond voor 14 augustus gepland in het Liesbospark, maar kan op die locatie niet doorgaan omdat dit park is afgesloten, vanwege het asbest dat daar is aangetroffen. (Zie hier)
Het Stadsblad meldde op 20 juli dat het festival hoogstwaarschijnlijk naar Park Transwijk (bekend van o.a. het Bevrijdings Festival) zou gaan. Inmiddels (21/7) is dat definitief. De datum blijft 14 augustus.

Park Transwijk: ook een leuke festival-locatie

Artiesten

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten