PlezierPortiers organiseerden zelfstandig een voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi van de PlezierPortiers

Vier PlezierPortiers uit de Huize de Geerlaan hebben maandag 19 juli een voetbaltoernooi georganiseerd op het grasveld tussen de flats. Het was niet moeilijk om te organiseren, vinden Anuar en Mohammed. “We wilden wat doen in de vakantie. Voor het voetbaltoernooi zijn we naar het wijkbureau gegaan en daarna hebben we overlegd met Portaal“. Veel meer valt er niet over te vertellen, ze moeten trouwens ook zelf weer het veld op.

“Ik weet van niks”, zegt Laura van Stichting De Bakkerij, de begeleidster van de Plezier Portiers. “We hebben een zomerstop en beginnen pas in augustus weer. Dit hebben de jongens helemaal zelf georganiseerd. Ik ben op vakantie, maar ik vind dit zo bijzonder dat ik even kom kijken.” Ook de andere begeleider Roger  komt kijken bij het voetbaltoernooi. “Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat kinderen zoiets helemaal zelf organiseren. Heel bijzonder.”
(Foto’s: Eeke Anne de Ruig)
Voetbaltalent in actie bij de Huize de Geerlaan 

 

Groepsfoto van PlezierPortiers, voetballers en fans

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten