Dat gaat t/m 21 juli per trein weinig, met omleidingen of per bus naar Den Bosch toe..

Beperkt treinverkeer..Zoete lieve Gerritje nog aan toe: door werkzaamheden aan het spoor rijden er tot en met woensdag weinig treinen tussen Utrecht en Den Bosch (en tussen Utrecht en Tiel). Reizigers kunnen een andere route nemen of gebruik maken van bussen.

Tussen Utrecht en Geldermalsen werkt spoorbeheerder ProRail aan een verdubbeling van het spoor. Ook begint de bouw van het nieuwe station Lunetten en worden bij station Geldermalsen twee bruggen vervangen. Zie hier.

(Zie ook: DNU)

 

Spooruitbreiding in Utrecht: alle werkzamheden duren nog wel even...

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten