Portes zoekt ‘benadermedewerkers’ (=vrijwilligerswerk mét vergoeding)

Bewegen (hier bij 55+-sport in Sporthal Hoograven) is gezond (foto: Ted van Arnhem) Bewegen (hier bij 55+-sport in Sporthal Hoograven) is gezond (foto: Ted van Arnhem)Welzijnsorganisatie Portes zoekt zgn. benadermedewerkers. Het betreft vrijwilligerswerk met een aardige vrijwilligersvergoeding. (€ 7 per uur voor enquêteren bij ouderen)  
Jan Bloemkolk, ouderenwerker van Portes/De Barkel in Hoograven vertelt: “Voor een bewegingsstimuleringsproject voor senioren in de wijk Hoograven  zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de huis-aan-huis benadering. Het beweeg- en gezondheidsproject wordt landelijk uitgevoerd onder de naam GROSSO. Het project richt zich op het verbeteren van de leef- en gezondheids-situatie van ouderen en is ontwikkeld door de Rijksuniversiteit Groningen en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB). Dit project is bedoeld voor mensen die op dit moment te weinig bewegen, graag meer sociale contacten willen en energieker in het leven willen staan. Tijdens het huisbezoek beantwoord je vragen van de ouderen over het project. Daarnaast bespreek je of de oudere interesse heeft voor deelname en geschikt is voor deelname aan het project. Op het moment dat je aan de deur langs komt, hebben de ouderen al een brief ontvangen met informatie over het project. Voorafgaand aan de benadering krijg je een training en zul je alle benodigde informatie ontvangen”….  

 

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: bewegen houdt de mens gezond

Bewegen (hier bij 55+-sport in Sporthal Hoograven) is gezond (foto: Ted van Arnhem)“Wie zoeken we?
 – Vrijwilligers  / Studenten die ons willen helpen als benaderaar .  
Voor wanneer? 
– Week 37 van dinsdag 14  t/m vrijdag 17 september 2010   (het liefst 2 dagen beschikbaar)
Tijden? 
– Tussen 11.00 – 19.00  uur
Vergoeding? 
– € 7,00 per uur (voor de uren dat je bij de deuren langs gaat).
Benadertraining?
– woensdag 8 september  2010 van 13.30 – 15.30 uur.  
Ben je beschikbaar en wil je graag helpen, of wil je meer informatie?
-Bel of mail dan met Jan Bloemkolk of Tamara Leguit j.bloemkolk@portes.nl   t.leguit@portes.nl;
 Dienstencentrum de Barkel
Jan van Arkelstraat 59
3523 VE  Utrecht
030 – 288 60 60″

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten