Nieuwegeinse heldinnen van 14 en 15 redden man met slagaderlijke bloeding

De jonge heldinnen Ismay en Rebecca hebben in Nieuwegein wellicht een leven geredHet speelde zich niet af in Hoograven/Tolsteeg, waarvoor deze site bedoeld is, maar qua positief nieuws vonden we de Nieuwegeinse meiden Ismay en Rebecca (14 en 15) dermate ongelooflijk stoer, dat we hun heldendaad  ook hier willen bejubelen…
Zondag, na Oranje-Spanje, hebben de kordate Rebecca en Ismay (in een grimmig Nieuwegein, waar ook nog een dode na een steekpartij was te betreuren) wellicht het leven gered van een jongen, met een hevige slagaderlijke bloeding, door zijn arm af te binden. 
Ogenschijnlijk nuchter deden de meiden op dinsdag 13/7 hun relaas op RTV Utrecht. (Rebecca: “Ik zei: kom we gaan weg. Die jongen is aggressief enzo; ik denk dat ie ons straks ook gaat slaan”. Ismay: “Ik heb wel EHBO op school, maar ik let nooit op. Ik hou helemaal niet van bloed, ik word er ook duizelig van”.) Zie de RTV Utrecht-repo hier.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten