Vroege vogels van scootmobielclub De Turbo’s reden tweede toertocht

Turbo's in het bosDe Turbo's rusten uitZaterdag 10 juli reden de Turbo’s hun tweede scootmobieltoertocht, met vier deelnemers en drie fietsbegeleiders. Ze reden de route die ze vorige week woensdag 30 juni zouden rijden (maar werd afgelast wegens te weinig fietsende begeleiders) en vertrokken dit keer al ’s morgens om 8.45 uur, vanwege de oplopende temperatuur. De tocht voerde o.a. door het Wilhelminapark en langs het Janskerkhof.
Zie voor het verdere verslag de eigen site van de Turbo’s: http://deturbos.spaces.live.com/

 

Samenvatting van de genoeglijke en mooie tocht van 10 juli: 
Weer: super: temperatuur: oplopend van 23 tot 29 graden
We hebben 18 km gereden
Water: liters gedronken
Stemming: super
Algehele indruk: Alweer een prachtige route. We kwamen op plaatsen waar we nog nooit zijn geweest. We hebben genoten; met dank aan de begeleiding: Wil, Toon en Edith.
Belangrijk: de volgende route is op zaterdag 24 juli 2010. Dit is de route voor de snelle turbo’s, dus vanaf 15 km per uur. Afhankelijk van het weer vertrekken wij ’s morgens of ’s middags bij voldoende begeleiding. Bekijk onze weblog regelmatig voor nieuws. U kunt zich tot één dag van te voren opgeven.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten