Vrolijk vegen (10/7) in Speeltuin ’t Raafje

Speeltuin 't Raafje (tijdens het feest op 26/6 jl)Hallo buurtbewoners,
Nadat we de afgelopen weken met z’n allen heel veel gebruik hebben gemaakt van ’t Raafje (Verlengde Hoogravenseweg t/o 286), is het zaterdag weer tijd om op te ruimen. Als we er met z’n allen de schouders onder zetten, weten we zeker dat we onze kinderen ook de rest van de zomervakantie nog heel veel speelplezier kunnen bezorgen.¬†We willen jullie dan vragen ons aanstaande zaterdag te helpen bij de veegdag. We beginnen om 10.00u en zullen natuurlijk zorgen voor koffie, thee, water en limonade. Uiterlijk om 12.00u zijn we klaar.
Graag tot zaterdag!
Hartelijke groeten van de werkgroep,Barbara, Christel en Natasja

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten