Strengere controle tegen parkeren in de groenstrook van de Julianaweg

De groenstrook in de Julianaweg moet groen blijvenDe politie kondigt  aan de komende maanden strenger te controleren tegen verkeerd parkeren in de groenstrook van de Julianaweg. Concreet betekent dat: dat eigenaren van auto’s, die onnodig ver of met vier wielen in de groenstrook staan óf met twee wielen in de groenstrook op de bredere delen van de weg van de weg staan, óf mensen die materiaal plaatsen in de groenstrook; allemaal op de bon geslingerd worden…

Over het parkeren op de Julianaweg is veel te doen. Er zijn voor- en tegenstanders van parkeren in de groenstrook. Onlangs zijn er voethekjes geplaatst om dit tegen te gaan. Grenzend aan het noordelijk deel van de Julianaweg (Aquamarijnlaan) zijn bovendien extra parkeerplaatsen gemaakt.
Meer informatie over de aangekondigde politie-acties: hier.Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten