Hoograven’s Got Talent: Henry!

Henry Glissenaar fluit het Wilhelmus'op de neus van zijn vrouw Emelie!Hoogravens’ trots Henry Glissenaar, de neus- en kunstfluiter (-die overal op kan fluiten; van tandenborstels en tuinkabouters tot zijn eigen vrouw Emelie-) is  te bewonderen in ‘Holland’s Got Talent’: vrijdagavond 9 juli 20.30 uur op RTL4. Zie het promofilmpje (nĂ¡ een reclamefilmpje): hier.

(zie ook: hier & hier & hier)

Henry Glissenaar fluit het Wilhelmus op de neus van zijn vrouw Emelie in 'Holland's Got Talent' De jury van HGT (Gordon, Patricia Paay en Danny Karaty) heeft grote bewondering voor Hoogravenaar Henry Glissenaar

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten