Bewoner Julianaweg vindt inbrekers in zijn woning en deelt flinke tik uit…

Julianaweg Op woensdagochtend 7/7 vroeg, omstreeks 02.00 uur, kwam een bewoner thuis bij zijn woning aan de Julianaweg. Tot zijn schrik zag hij dat de poortdeur openstond en dat er gespuis, twee onbekende mannen, in zijn woning aanwezig was. De mannen zagen de bewoner ook en trokken prompt de kuierlatten. De 32-jarige bewoner wist nog net één inbreker een flinke klap te verkopen. Deze onverlaat kwam ten val en liet zijn buit vallen.
Beiden mannen wisten helaas toch te ontkomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten