Geinig fotoproject van kinderen van de Ariënsschool en roeiers van Orca

Onthulling foto's van project met groep 7 van Ariënsschool op 30 juni jlOp woensdagmiddag 30 juni  jl waren er toevallig twee feestelijke ‘plechtigheden’ met kinderen in de Goylaan-buurt. Kinderen uit de Huize de Geerlaan staken de drukke weg over om in het wijkbureau een diploma te ontvangen (zie hier).
Kinderen van Groep 7 van de Ariënsschool (Duurstedelaan) moesten 30/6 ook de Goylaan over; om op het winkelcentrum Hart van Hoograven de feestelijke onthulling van de resultaten van HUN foto-project* bij te wonen. (Zie ook hier)

*Dit geinige foto-project, onder het motto ‘Kinderen zetten hun wijk op de kaart”, kwam tot stand onder begeleiding van de Stichting Move. en roeivereniging Orca.

 

Onthulling foto's van project met kinderen van de AriënsschoolOnthulling foto's van project met kinderen van de Ariënsschool

 Onthulling foto's van project met kinderen van de AriënsschoolOnthulling foto's van project met kinderen van de AriënsschoolOnthulling foto's van project met kinderen van de AriënsschoolOnthulling foto's van project met kinderen van de Ariënsschool

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten