Bedreiging toezichthouder met fietsslot op de Constant Erzeijstraat

Deze gemeentelijke toezichthouders met (electrische) scooters waren NIET betrokken bij het incident op de Constant Erzeijstraat.

Helaas zijn er veel mensen die verkeersregels aan hun laars lappen. Extra irritant zijn types die onredelijk kwaad menen te moeten worden als ze daarop aangesproken worden.
Politieagenten hielden op donderdagmiddag 1 juli een man aan omdat hij een toezichthouder van de gemeente had bedreigd. 
Rond 15.15 uur sprak een gemeentelijke toezichthouder een 48-jarige Utrechter op de Constant Erzeijstraat aan omdat hij aan de verkeerde kant van de weg fietste. Dat viel kennelijk niet in goede aarde bij ‘meneer’, want hij gaf een grote mond, pakte een fietsslot en dreigde verbaal de toezichthouder daarmee “dood” te slaan. Daarop hielden de toezichthouder en zijn collega de verdachte aan. De  politie werd gewaarschuwd en agenten brachtten de verdachte over naar het politiebureau. De toezichthouder deed aangifte van bedreiging. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eveneens op donderdagmiddag 1 juli werd de politie gebeld vanwege een verdachte dame in een winkel op de Rijnlaan.  De vrouw (41) “zou een enorme onnatuurlijk bolling in haar jurk” hebben gehad. De opgetrommelde agenten constateerden dat de vrouw in kwestie inderdaad “een jurk aanhad die belachelijk bol stond en niet op een natuurlijke basis kon zijn ontstaan”. Bij controle bleek zij een tas onder haar jurk te hebben met daarin voor € 275 aan gestolen kleding en schoeisel. Zij werd voor nader onderzoek ingesloten.

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten