15 PlezierPortiers van de Huize de Geerlaan ontvingen PP-diploma

Één van de 15 PlezierPortiers krijgt haar PP-diploma uitgereikt. Achtergornd links: de trotse PP-begleiders Roger en Laura en rechts: een meneer van het Wijkbureau en een meneer van Portaalvan 15 kinderen (8-13 jaar) met gele shirtjes en dito petjes werden op woensdagmiddag 30/6 ontvangen op het Wijkbureau-Zuid. Gele trui? Tour de France? Welnee: dit zijn de in de Huize de Geerlaan e.o. befaamde PlezierPortiers. Zij zijn onder leiding van ‘Juf’ Laura Springer vanaf april bezig de buurt op te vrolijken met allerlei creatieve ideeën en leuke activiteiten, zoals een buurtfeest en het maken van een muurschildering, in samenwerking met grafisch vormgeefster Sofie Hoenselaars, in de speelgarage in de Huize de Geerlaan.

De kinderen volgden een PlezierPortier-opleiding en kregen op 30/6 hun diploma, uitgereikt door twee belangrijke heren; van de gemeente en van de woningcorporatie Portaal. De laatste was er ’trots op” dat hij de diploma’s mocht geven.

Begeleidster Laura was ook heel trots en had voor elke gediplomeerde PlezierPortier een positief toespraakje; de één was heel creatief, de ander altijd vrolijk en grappig, een derde deed steeds haar best om dingen op te ruimen, enzovoorts. Na afloop kreeg iedereen taart in de Huize de Geerlaan, waarna ze gingen spelen met andere kinderen in de buurt. 

Nu is het vakantie, maar meteen ná de vakantie in augustus organiseren de PlezierPortiers een ‘waterfeest‘. We zijn benieuwd. Maar laat dat maar aan de PlezierPortiers over; die zijn immers gediplomeerd.

(Foto’s van:Ted van Arnhem)

Muurschildering (door de PlezierPortiers ism grafisch vormgeefster)in de Speelgarage.

Alle PlezierPortiers bijelkaar in het Wijkbureau in afwachting van hun diploma-uitreiking

 Na een PlezierPortier-diploma ontvangen is het goed taart eten..Met een mooie handtekening krijgt je PP-diploma nog meer cachetZo'n PP-diploma is niet niks..Ook hij heeft zijn PP-diploma dubbel en dwars verdiend

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten