Scootmobielclub De Turbo’s gaat door! Maar kan nog vrijwillige fietsende begeleiders gebruiken

Geslaagde 1e Turbo'stoertocht op 16 juni jl

Scootmobielclub De Turbo’s
, die 16 juni jl de eerste (geslaagde) toertocht reed, heeft flink aan de weg getimmerd en ook publiciteit gegenereerd (op deze site, in het Stadsblad, in het AD/Utrechts Nieuwsblad, op Lunetten.nl én via de eigen site http://deturbos.spaces.live.com/)
Voor de volgende toertochten is afgesproken, dat op de woensdagen maximaal 12 km wordt gereden en op de zaterdagen minimaal 15 km. “We rijden alleen als er voldoende fiets(t)sers* mee willen gaan die ons willen begeleiden”.

*Als u zich wil opgeven om mee te rijden met uw scootmobiel (liefst vóór elk weekend van de volgende tocht) of als noodzakelijke fietsende begeleider van de stoet mee wil doen, neem dan contact op met Lize Haarman van Portes: l.haarman@portes.nl, telefoon: 030-2667764 of via deturbos@windowslive.nl.
Eigen bijdrage afhankelijk per keer. In principe starten alle tochten vanaf het pleintje op winkelcentrum Lunetten (Zevenwouden, t.o.v. buurthuis de Musketon).
De volgende toerdata zijn, ijs en weder dienende:
woensdag 30 juni ; zaterdag 10 juli; zaterdag 24 juli; woensdag 4 augustus; zaterdag 14 augustus; woensdag 25 augustus; zaterdag 4 september;  woensdag 15 september; zaterdag 25 september
Enkele vitale scootmobielcoureurs klaar voor de start op 16 juni jl
 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten