Kinderen (groep 7) Ariënsschool zetten hun wijk op de kaart. (Zie winkels in het Hart van Hoograven)

Fotoshoot van leerlingen Ariënsschool

Stichting Move en Orca hadden iedereen van harte uitnodigd om woensdag 30/6 om 13:00 uur bij Winkelcentrum Hart van Hoograven aanwezig te zijn bij de feestelijke afsluiting van het project Kinderen zetten hun wijk op de kaart. Want daar zijn namelijk foto’s gepresenteerd en overhandigd, die nu in verschillende winkel(etalage)s hangen. Bij dit bericht ziet u foto’s van het maken van die foto’s. Dus om de eindresultaten te zien, kunt u naar het winkelcentrum HvH gaan..

Op 18 juni j.l. had groep 7 van de Ariënsschool (Duurstedelaan) samen met studenten van studentenroeivereniging Orca foto’s gemaakt van hun favoriete plekken in de wijk Hoograven.
De foto’s van het Cruyff Court FC Utrecht Veld (Kastelenplantsoen), de Essalaam Moskee (Camminghaplantsoen), Winkelcentrum ‘Hart van Hoograven’, Speeltuin Kameleon en Buurthuis Ravelijn worden 30/6 aangeboden aan de winkels van het winkelcentrum HvH.

De kinderen zijn in groepjes van vier de wijk in geweest onder begeleiding van een student en een fotograaf. Daar zijn foto’s gemaakt van de kinderen op één van hun favoriete plekken uit de wijk. Om aan iedereen te laten zien hoe de kinderen de wijk ervaren hangen de foto’s dus nu op canvas in de winkels.

Het project is onderdeel van een samenwerkingsverband tussen Orca en de Ariënsschool en is begeleid door Stichting Move. Samen maken ze de wijk leuker, laten kinderen laten sporten en brengen mensen met elkaar in contact. Het project is mogelijk gemaakt door Oranje Fonds, Gemeente Utrecht en de Rabobank Utrecht. (Zie ook: hier & hier)

 

 

Leerlingen Ariënsschool in de speeltuinLeerlingen Ariënsschool Fotoshoot van leerlingen Ariënsschool op bandenslinger in de speeltuin

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten