Warme & goed bezochte Harley Davidson-dag op Rotsoord

Magere Hein was ook aanwezig op de Harley/Custom-dag van de Harley Davidson Club Utreg (27/6 op het Rotsoord)

De jaarlijkse Harley/Customdag, georganiseerd door de Harley Davidson Club Utreg,  was op 27/6 heet, maar gezellig. Gelukkig waren er ruimschoots goudgele- en anders gekleurde versnaperingen beschikbaar. 

Men kon genieten van  live rock-muziek, het bezichtigen van honderden motoren van bezoekers uit het hele land, het springen op een springkussen, het nuttigen van hamburgers met uien, slenteren over de bikermarkt –met talloze geinige en nuttige koopjes- op het afgezette Rotsoord en gewoon: mensen kijken. (Zie ook hier). Hierbij  enkele foto’s van Ted van Arnhem.
(Hou ook de HDCU-site in de gaten)

 

 

Rotsoord: zondagmiddag 27/6Motoren kijken op het Rotsoord op 27/6 2010

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten