27/6: Bikermarkt op Rotsoord & feest bij Harley Davidson Club Utreg

HDCU lacht vanwege feestHDCU-bikermarkt in 2009Op zondag 27 juni, vanaf 12.00 uur,  is (de straat) Rotsoord vanaf de Diamantweg afgezet vanwege de jaarlijkse Bikermarkt: met van alles en nog wat: kleding, vlaggen, patches, bandana’s, riemen en andere motoren-, Harley- en biker-parafernalia. Dit vanwege de Harley/Customdag van de Harley Davidson Club Utreg, die op hun terrein (Rotsoord 7) feest viert met optredens van bands (Jack’s on Five & Roadhouse), bier en hamburgers. Ook aan biker- en andere -kids is gedacht met een springkussen en poffertjes- en suikerspin-kramen. (Zie ook: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten