Wigwams in Speeltuin ’t Raafje (26/6 vanaf 10.00 uur)

Poster 't Raafje Zomerfeest (hieronder groter)Barbara, Christel en Natasja van Werkgroep ’t Raafje (de speeltuin tegenover Verlengde Hoogravenseweg 286) vragen uw aandacht: 
“Op zaterdag 26 juni , houden we ons jaarlijkse zomerfeest. Op de poster* die is rond gestuurd (-*zie: hieronder, na ‘lees meer’-) staan de details. We zouden het leuk vinden als jullie de poster ergens konden ophangen, zodat we op veel kinderen kunnen rekenen volgende week.
Voor de ouders is er ook wat te doen: de dag kan geen doorgang vinden zonder vrijwilligers. Dus, als je toch van plan was te komen, of het gewoon leuk vindt om de kinderen uit de buurt een leuke morgen te bezorgen: meld je even aan als vrijwilliger, dan kunnen wij de activiteiten gaan indelen! Overigens kun je misschien ook denken aan je kinderen die ’t Raafje inmiddels ontgroeid zijn; wellicht kunnen zij ook wel een handje helpen. Groeten van Werkgroep ’t Raafje”

 


 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten