Presentatie: ‘Toekomstplan: Buurthuis de Tol naar begeleid zelfbeheer’ (23/6, 19.00 uur in de Tol)

De Tol (Jan van Arkelstraat 55) als stembureauNog dit jaar komt het College van Burgemeester en Wethouders met een voorstel om buurthuizen in zelfbeheer te ondersteunen. Dit gaf wethouder Victor Everhardt aan naar aanleiding van mondelinge vragen van GroenLinks, D66 en Leefbaar Utrecht.  GroenLinks raadslid Stephanie Bottse: ‘Er zijn heel veel buurtbewoners die met elkaar activiteiten willen organiseren voor de buurt. Dat versterkt de wijk, vergroot de leefbaarheid en vergroot de samenhang.

De Bewonersgroep Behoud de Tol voor de Buurt  kondigt aan  23/6 19.00 uur het Toekomstplan: Buurthuis de Tol naar begeleid zelfbeheer’ aan te bieden aan Wethouder Welzijn Victor Everhardt, aan  de Wijkwethouder Frits Lintmeijer en aan gemeenteraadsleden. Hierbij zijn buurtbewoners uiteraard ook van harte welkom.
Programma, in de activiteitenruimte van de Tol, Jan van Arkelstraat 55:
18.30 uur zaal open en gelegenheid tot ontmoeting
19.00 uur presentatie en overhandiging Toekomstplan
19.30 uur gelegenheid tot vragen stellen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten