Agressie in het verkeer: bedreiging met koevoet op de Jutfaseweg

Op woensdagavond (23/6) ontstond er een aanrijding bij een wegversmalling. De bestuurder reed door en werd later aangehouden. 
Omstreeks 18.00 uur wilde een 27-jarige automobilist uit Nieuwegein door een wegversmalling aan de Jutfaseweg. Dat wilde een 24-jarige man met een kort lontje uit Almere ook. Een aanrijding was het gevolg en de 24-jarige agressieveling  stapte uit een bedreigde de 27-jarige man met een koevoet.
Hierna reed de bedreiger met hoge snelheid weg. De politie zag  de bestuurder uit Almere met hoge snelheid rijden in de omgeving van de Mereveldseweg. Ondanks de hoge snelheid lukte het de agenten de auto niet veel later tot stoppen te dwingen. De twee inzittende Almeerders (24 en 27 jaar) werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten