Burger ziet inbraak in zijn auto (op Rotsoord) en houdt dader aan

Maandagavond 21/6 heeft de politie een man gearresteerd omdat hij had ingebroken in een auto aan het Rotsoord. 
Omstreeks 20.25 uur kreeg de politie een melding dat een getuige in de omgeving van het Rotsoord achter een auto-inbreker aanzat. Ter plaatse troffen agenten een 33-jarige man uit Nijkerk met een 38-jarige man uit Utrecht aan. De man uit Nijkerk had gezien dat de Utrechter in zijn auto had ingebroken en was achter de inbreker aangerend. Hij had de verdachte kunnen aanhouden. De agenten namen de verdachte over en sloten hem voor verhoor in op het bureau.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten