Politieachtervolging op inbraakverdachte op de Jutfaseweg

Jutfaseweg: de straat waarop een auto-inbraakverdachte gas gaf  toen hij de politie zagIn de nacht van zondag 20 op maandag 21 juni heeft de politie een man aangehouden voor het plegen van een inbraak in een auto. Een tweede man werd aangehouden voor belemmering.
Een getuige hoorde rond 00.55 uur op de Van der Goesstraat (Dichterswijk) een harde klap, keek naar buiten en zag hij dat een ruit van zijn auto was ingeslagen en een man half in zijn auto hing. Nog voordat de man alarm kon slaan vertrok de verdachte in een auto. Niet veel later zagen agenten op de Jutfaseweg een auto rijden…

De bestuurder van deze auto voldeed aan het opgegeven signalement . Bij het zien van de politie gaf de bestuurder gas en reed met hoge snelheid weg. De achtervolging werd ingezet. Op de Reitdiepstraat (Rivierenwijk) zagen de agenten dat drie personen de auto hadden verlaten en er rennend vandoor gingen. Eén van de verdachten, een 32-jarige man, werd op de Reggestraat aangehouden. De twee andere verdachten wisten uit handen van de politie te blijven. De auto werd in beslag genomen en door een takelbedrijf weggesleept. 

Tijdens het optakelen begon een 19-jarige zich zeer vervelend te gedragen. Toen één van de agenten de man op zijn gedrag wees, ging hij helemaal door het lint. De vervelende knaap werd hierop aangehouden. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten