Gewonde door botsing op Schonauwensingel

Schonauwensingel hoek Stormdijklaan (r.)Zondagmiddag (20/6) 17.05 uur vond op de Schonauwensingel een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Een 27-jarige vrouw reed met haar auto achteruit vanuit de Stormdijklaan de Schonauwensingel op. Op dat moment kwam een 28-jarige automobilist over de Schonauwensingel aanrijden. De man zag geen kans meer de auto van de vrouw te ontwijken en reed er tegenaan. De vrouw liep door de aanrijding letsel aan haar nek op en werd voor onderzoek naar het UMC in Utrecht overgebracht.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten