Buurt-BBQ Plan Hagesteinstraat wordt jaarlijkse traditie

Buurt BBQ Plan Hagesteinstraat1De bewoners van Plan Hagesteinstraat, de nieuwe huizen aan de Duurstedelaan, Karperstraat en de Hooft Graaflandstraat (zie hier), hebben vorige week op zondag 13 juni jl. hun eerste Buurt-BBQ gehouden. De bedoeling van dit feest was om iedereen elkaar beter te leren kennen. Dit is absoluut gelukt!
Bijna alle bewoners waren aanwezig en hebben genoten van een heerlijke BBQ. De salades hadden de bewoners allemaal zelf meegenomen. Voor de kinderen was er een springkussen en voor de volwassenen werd er een popquiz gehouden…

Tien stellen durfden het aan om mee te doen aan de quiz en een combinatie van bewoners van de Duurstedelaan en de Hooft Graaflandstraat ging er met de overwinning vandoor. Iedereen vond het voor herhaling vatbaar en daarom is er ook besloten om van de Buurt-BBQ een jaarlijkse traditie te maken.

Buurt BBQ Plan Hagesteinstraat (2)Buurt BBQ Plan Hagesteinstraat (3)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten