Dader steekpartij Duurstedelaan (14/6) nog onbekend. Eerder aangehouden man is vrij gelaten

De man, die maandagmiddag werd aangehouden als verdachte van een steekpartij in Hoograven, is op vrije voeten. Volgens de politie is hij niet langer verdacht. Daarmee is het nog onbekend wie maandag een 48-jarige Utrechter heeft neergestoken in een portiek van een flat aan de Duurstedelaan. Het slachtoffer had een steekwond in zijn buik en werd zwaar gewond overgebracht naar het Diakonessenhuis. (Zie hier)

Omstreeks 16.45 uur kreeg de politie maandag meerdere meldingen dat een man bloedend in een portiek aan de Duurstedelaan lag. Ter plaatse troffen agenten de 48-jarige man met een steekwond in zijn buik aan. Op basis van een signalement, hielden agenten korte tijd later een verdachte aan.
Uit onderzoek bleek later echter dat de vermeende dader niet langer verdacht was. Hij is in vrijheid gesteld.

De zaak is in onderzoek en daarvoor is de politie op zoek naar getuigen van de steekpartij. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Utrecht stad, op tel: 0900-8844.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten