Man neergestoken op de Duurstedelaan

Op de Duurstedelaan werd maandagmiddag (14/6) een man aangetroffen die bleek neergestoken te zijn. De politie kon in de omgeving een verdachte aanhouden. 

Omstreeks 16.45 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat een man bloedend in een portiek aan de Duurstedelaan lag. Ter plaatse troffen agenten een 48-jarige man uit Utrecht met een steekwond in zijn buik aan. De man werd direct naar het Diaconessenziekenhuis overgebracht, waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. Agenten zochten in de omgeving naar de verdachte. Getuigen hadden een signalement doorgegeven.Op de Oude Liesbosweg zagen agenten een man lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. De man werd gesommeerd zijn handen uit zijn zakken te halen. Omdat er sprake was van mogelijk een mes werd hij met getrokken vuurwapen aangehouden. Uit zijn zak kwam een groot mes te voorschijn. De man (gegevens onbekend) werd voor verhoor en verder onderzoek meegenomen naar het bureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten