16 juni: eerste toertocht van Scootmobielclub De Turbo’s vanuit Lunetten

Een scootmobieltoertocht elders in NederlandMet minimaal twaalf deelnemers, wellicht meer, gaat, ijs en weder dienende, de pas opgerichte Scootmobielclub De Turbo’s (voor deelnemers uit Lunetten en Hoograven) op woensdagmiddag 16 juni de eerste toertocht maken. Verzamelen om 12:00 uur op het winkelcentrum Lunetten (op het pleintje) en vertrekken 12:30 uur. 

Dankzij een sponsor, Scootmobielplezier uit Gorkum, krijgen alle deelnemers halverwege de eerste route een gratis kopje koffie aangeboden. De volgende data zijn: 30 juni, 10 juli en 24 juli.

(De eerste tocht is gratis, daarna wordt een eigen bijdrage van € 2,50 gevraagd)

De scootmobielclub, de eerste van Utrecht, is een initiatief van Els Troost, alias ‘Turbo-Els’ (zie hier).
Als u zich wil opgeven om mee te rijden (liefst uiterlijk vrijdag 11 juni en vóór elk weekend van de volgende tocht) of als begeleider van de stoet per fiets mee wil doen, neem dan contact op met Lize Haarman van Portes: l.haarman@portes.nl, telefoon: 030-2893736 of deturbos@windowslive.nl. Prominente Utrechters, zoals burgemeesters of wijkwethouders, mogen zich zich ook bij haar melden om mee te rijden.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten