Info-avond over bestemmingsplan Hart van Hoograven-Zuid

Impressie Nieuwbouw Goylaan:Hart van Hoograven Zuid17 juni info-bijeenkomst
Ondanks de tijdelijke stillegging van de sloop aan de ’t Goylaan/Hooft Graaflandlaan e.o tussen 7 en 11 juni jl (zie hier),  gaat de planontwikkeling voor deze locatie, de nieuwbouw Hart van Hoograven-Zuid, natuurlijk gewoon door. Er moet bijvoorbeeld nog een gewijzigd bestemmingsplan voor het gebied vastgesteld worden. Een voorstel hier toe ligt tot en met 7 juli ter inzage op een aantal plaatsen in Utrecht, o.a. in het Wijkbureau Zuid (Goylaan 25). Men kan dus nog eventueel bezwaren en andere zienswijzen indienen.

En nog een impressie van de nieuwbouw aan de Goylaan: HartvanHoograven Zuid

Om een en ander toe te lichten organiseert het gemeentelijk wijkbureau hierover op donderdag 17 juni een informatiebijeenkomst in Wijkbureau Zuid (19.30-21.00 uur). De architect en deskundigen van de gemeente zullen acte de presence geven om vragen van omwonenden en geïnteresseerden te beantwoorden. (Zie hier & hier)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten