Oom Agent geeft goede raad: rij met vriend BOB vanwege extra alcoholcontroles tijdens WK Voetbal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijke voetbal- & oranjetijden zijn gekomen. Het WK is begonnen en er ontstaat overal veel oranjegeraas. Dat hoeft zeker niet gestaakt te worden. Maar de politie adviseert iedereen die onder het genot van een alcoholische versnapering van de wedstrijden wil genieten, indien van toepassing vooraf af te spreken wie de BOB is of ander vervoer te regelen. Op straffe van (drie)dubbele katers en dat is oranjebitter.
Rondom het WK worden op tal van plaatsen activiteiten gehouden, waarbij publiek wordt aangetrokken. De politie van Flevoland, Gooi en Vechtstreek en Utrecht zullen rond de wedstrijden extra alcoholcontroles houden om zoveel mogelijk te voorkomen dat er verkeersongevallen plaatsvinden onder invloed van alcohol. De alcoholcontroles worden op een groot aantal locaties gehouden en wisselen regelmatig van plek.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten