Spookhuis en kabel-water-klimbaan op schoolplein tijdens Wereldbuurtfeest (12/6)

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 12 juni organiseert een aantal ouders van leerlingen van de ‘wereldse’  JW van de Meeneschool weer het jaarlijkse Wereldbuurtfeest (vanaf 14.00 uur) op het schoolplein aan de Ridderlaan 4. Ook deze keer weer met allerlei leuke activiteiten: zoals een gratis spellenparcours, een kabel-water-klimbaan, boeken- en speelgoedmarkt, een rad van fortuin met mooie prijzen, een Marokkaans theehuis met heerlijke hapjes en drankjes, etc. Én er zou zaterdag 12/6 ook nog een heus eng spookhuis op het plein komen te staan. Check it out en huiver…

“Neem gerust uw vrienden, familie en buren mee, de middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur”, aldus de organisatoren.
De mogelijke opbrengst zal voor de helft naar een goed doel gaan en van de andere helft zal men iets leuks voor op school kopen. Van het geld van vorig jaar is een hinkelbaan besteld en een extra speeltoestel (met dank aan de aanvullende sponsoring van de Rabobank).

JWvandeMeeneSchminkenJWvandeMeeneHeksChristelJWvandeMeenschoolRidderlaanHelikonTwitpicJWvandeMeeneWereldbuurtfeestRadvanFortuin

 

 

 

 

 

 

Nadat dit feest had plaatsgevonden verschenen er een verslag en foto’s op de JW van de Meeneschool-site, waaruit, wij hier citeren:
“ Dit was een geweldig feest!  Eén van de lokalen werd omgetoverd in een heus spookhuis. Daarnaast had een aantal actieve vaders een tokkelbaan in elkaar gezet met een klimmuur. Er was een boekenmarkt, koekhappen, kipvangen en ga zo maar door. Ook was er aan de innerlijke mens gedacht. Er kon een broodje knakworst worden gegeten en pannenkoeken. En de uiterlijke mens! Haren werden ingevlochten en er werd geschminkt. Dit werd allemaal mogelijk door een heleboel enthousiaste ouders. Het was prachtig weer en de sfeer was geweldig! De uiteindelijk opbrengst zou voor de helft gaan naar een goed doel en de andere helft zou ten goede komen van de school. In de ouderraadsvergadering is besloten dat het goede doel: ‘Leef je Droom” wordt.
(Méér foto’s: hier)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten