Jongen gewond door botsing met auto op Linschotensingel

Op de Linschotensingel vond woensdagavond een aanrijding plaats waarbij een jongen (14) gewond raakte. Dit was volgens de politie niet  te wijten aan te snel rijden of roekeloos rijgedrag van de 31-jarige automobilist. Deze reed juist stapvoets omdat er veel kinderen op straat liepen. 
Plots hoorde de autobestuurder een harde klap en zag het kind vallen. De14-jarige had de auto waarschijnlijk niet gezien en was tegen de auto aangelopen. Hij werd met letsel aan zijn been naar het Diaconessenziekenhuis gebracht

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten