Jubileumlied: “Op de Da Costa daar voel ik mij fijn..” op YouTube

'Da Costaschool Hoograven 50 jaar - Feestlied' op YouTube Efteling2“Op de Da Costa daar voel ik mij fijn..”, zongen ze maandag 7 juni met z’n tientallen uit volle borst. De balonnen gingen de lucht in. Dat haalt je de koekoek: logisch, die liedtekst en vooral d├ęze week (7-11 juni 2010), want het is groot feest vanwege het 50-jarig bestaan van de Da Costaschool Hoograven aan de Duurstedelaan. Met teveel leuke activiteiten om op te noemen (zie: hier). En vandaag (9/6) gaan ze met z’n allen op schoolreisje naar de Efteling, de bofkonten….Het pracht-feestlied is nog te bewonderen op YouTube)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten