Help senioren met creatieve activiteiten

Ouderen schikken bloemen (foto niet gemaakt in Tolsteeg)Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Op zaterdagen van 13:00 tot 16:30 uur? Kom dan op zaterdagmiddag naar Woonzorgcentrum Tolsteeg. Daar kun je wekelijks als vrijwilliger iets leuks doen met de bewoners. Het varieert van taarten bakken, bloemstukjes maken tot vele andere creatieve activiteiten. Er zijn nog en paar  vrijwilligers nodig!  
(Zie ook: www.utrechtcares.nl.)

De inzet van enthousiaste vrijwilligers geeft duidelijk een toegevoegde waarde aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Vrijwilligers zijn onmisbaar.

Naast betaalde medewerkers werken er (dus) ook veel actieve vrijwilligers bij AxionContinu Woonzorgcentrum Tolsteeg.  Maar bijna nooit ‘genoeg’. Zij helpen mee bij verschillende activiteiten, vaak in de recreatieve sfeer. Tevens vormen zij een schakel tussen de bewoners en de leefgemeenschap daarbuiten.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij de vrijwilligerscoördinator.
Woonzorgcentrum Tolsteeg
Saffierlaan 10
3523 RC Utrecht.
030-256 75 67
tolsteeg@axioncontinu.nl.
www.tolsteeg.axioncontinu.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten