Weekend-inbraak en -geweld op IJsselsteinlaan en op Goylaan

Cameratoezicht op IJsselsteinlaan-hoek MontfoortlaanInbraakverdachten gevat

Medewerkers van Bureau Cameratoezicht zagen op 5/6 een jongen met bakstenen lopen op de IJsselsteinlaan. Ter plekke trof de politie twee jongens aan die er als hazen vandoor gingen. Een jongen (17) werd gepakt en later in de buurt nog een 16-jarige en een 19-jarige, die zich trachtten te verstoppen. Tijdens de fouillering van het trio verdachten werden spullen aangetroffen die, bij een inbraak dezelfde nacht, uit een woning aan de Oudegeinlaan waren gestolen.

Mishandeling

Later op zaterdag 5 juni wachtte een vrouw in haar auto op een verkeerslicht op de ’t Goylaan. Op dat moment stopten twee jongemannen voor haar auto. De ene (23) trapte meermaals tegen de auto van de vrouw, de andere (21) trapte de vrouw die inmiddels was uitgestapt. Zij raakte hierdoor gewond aan haar benen. Meerdere omstanders waren getuige van deze laffe mishandeling en belden geschokt naar de politie. Korte tijd later konden agenten beide mannen aanhouden in de omgeving. De vrouw deed aangifte van mishandeling. Het betrof geweld n.a.v. een relatieconflict.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten