Oranjekoorts in Bokkenbuurt & druk met jonge vogels op Rotsoord

Oranje Kids Astrid Kappers van de VogelopvangEr waren op maandag 7 juni twee leuke·reportages uit de wijk te zien in het RTV Utrecht-programma U Stad:  De Lamstraat in Bokkenbuurt komt wellicht in aanmerking voor de kwalificatie oranjeste straat van Utreg, gezien de vele dito WK-versierselen en de oranjegezindheid der bewoners (Zie hier)

En Astrid Kappers, één van de hardst werkende vrijwilligers van de·Vogelopvang aan het Rotsoord 24a vertelde hoe druk zij het dezer dagen heeft met vele jonge vogels, die zij soms om het kwartier voert…·(Zie·hier, na 7 min. 30 sec.).·
(Voor eerdere berichten over de Vogelopvang, klik op dit woord)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten