Spetterende feestweek Da Costa-school (50 jaar!)

Spetterende feestweek Da Costa-school (50 jaar!) Da Costa-school gaat op schoolreisje naar de Efteling!

Van 7 t/m 11 juni is het feest op de Da Costaschool Hoograven. De school bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! Met de kinderen, maar ook met de ouders. 

Iedereen heeft het er over. De kinderen en leerkrachten van de Da Costaschool zijn er helemaal opgewonden van. Natuurlijk wil men nog niet het hele feestprogramma verklappen, maar hieronder staan toch enkele activiteiten op een rij:

Maandag 7 juni: Feestelijke opening met ballonnen oplaten, schoollied zingen, een cadeautje en bijzondere taartjes eten. ’s middags: teamsportmiddag.

Dinsdag 8 juni: Oud-Hollandsche-Spelletjesdagdeze dag staan rond de school allerlei spelletjes die de kinderen mogen spelen. Ook zijn er stands met bijvoorbeeld poffertjes, met limonade, met popcorn of een suikerspin.
Woensdag 9 juni: Schoolreisje: met z’n allen naar de Efteling.
Donderdag 10 juni:  Film voor bovenbouw en  poppenkast voor de kleuters. ’s middags: slagbal: kinderen tegen ouders en leerkrachten.
Vrijdag 11 Juni: CircusTada: les krijgen, oefenen en ’s middags: voorstelling. Daarna gaat het hoogeëerde publiek genieten van een lopend buffet en swingend feesten tot een uur of 19.00.  

(Zie ook hier)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten