Ontwerpbestemmingsplan Hart van Hoograven-Zuid t/m 7 juli ter inzage

    Te bouwen aan de 't Goylaan zuidzijdeWilt u zich met de geplande nieuwbouw (2012) op het huidige sloopterrein tussen de ’t Goylaan, de Hooft Graaflandstraat, de Wijnesteinlaan en de Linschotensingel bemoeien? Wilt u zelfs bezwaar maken? Dat kan. Maar gelieve eerst te kijken naar wat er allemaal hierover in het Ontwerpbestemmingsplan Hart van Hoograven-Zuid is beschreven. Dit plan ligt tot en met 7 juli op verschillende locaties ter inzage en kan ook via internet geraadpleegd worden. (Zie hier)

Binnen het plangebied worden twee nieuwe gebouwen gerealiseerd. De gebouwen voorzien in 93 woningen en circa 2600 m² aan maatschappelijke voorzieningen in de plint en op de 1e verdieping (buurthuis, Wijkbureau Zuid en een bureau voor Jeugd & Gezin). Aan de zuidzijde van het gebouw wordt een parkeerterrein aangelegd. De groenzone aan de oostzijde wordt verbreed, terwijl de aanliggende weg wordt verlegd.

 

Over bestemmingsplan Hart van Hoograven-Zuid

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten